Vi er i gang!

Studiene har startet, og allerede på to dager har vi lært masse. I dag måtte vi ut på gaten for å spørre mennesker om valgte emner, og heldigvis skulle vi gå to og to. Det å stoppe fremmede på gaten for å spørre dem spørsmål om deres mest intime er ikke gitt at alle takler, og selv om temaet ikke skremmer meg, så er det å stoppe fremmede mennesker på denne måten ikke helt i min komfortsone. Så hvordan gikk så dette?

Det gikk så det suste!!! Jeg og Alexandra spurte kvinner mellom 20 og 40 år om hva de mener om nytelse hos kvinner. Dette er et tema som er godt dokumentert innen mannens seksualitet, mens kvinnens nytelse som regel har kommet i bakre rekke. Det vil vi gjøre noe med, og vi arbeider nå med å få ut et spørreskjema på nett, så vi får kartlagt mange flere kvinner enn de vi stoppet i dag. Jeg personlig trodde kvinnene kom til å være mer tilbakeholdne (les: pripne), men de delte villig vekk informasjon om seg selv. Så fantastisk! Dette viser at det er på tide med et skifte i Norge. Vi må få informasjonen ut av soverommet og ut i verden! Vi må kartlegge kvinners seksualitet på en mye bedre og bredere måte enn det finnes i dag. Så det VI kan starte med, det er vårt spørreskjema in the making. Link blir lagt ut i det sekundet vi føler oss fornøyde og trygge på at skjemaet vil føre til informative og positive svar.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Og du? Det er fortsatt noen få ledige plasser du kan søke på frem til 15.03. Det gjelder å være først til mølla! Gå inn på Sexologiskolen.no og last ned søknadsskjema. Bruker du kodeord TONE1000 får du i tillegg kr. 1000,- i rabatt på studiene. Ikke noe å vente med! 😀

– Følg Sexologistudenten på facebook!

51157325_2262151610733576_8119931295686983680_o
Skål fra Sexologiskolen, 1.kull i Norge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s