Portrettintervju med Tamote

Jeg fikk en henvendelse via min Instagram i helgen, fra Tamote.net. De ville gjerne ha et kort portrettintervju med meg om studieretningen jeg har valgt, hvilken retning veien går videre, og hvorfor jeg finner så stor glede i å hjelpe andre mennesker. Her tar jeg også opp min frustrasjon over for dårlig seksualundervisning i skolene, og hvorfor den burde starte mye tidligere enn den gjør i dag, i tillegg til bredere undervisning med flere temaer enn den inneholder i dag. 🙂

Intervjuet kan dere lese her. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s